Videó
Fordítás
RIPORTER: Tom, mire van szükség egy igazi szendvicshez?
TOM: Mindenek előtt szükségünk van szeletelt kenyérre, ami itt van.
RIPORTER: És ezt itt kaptad?
TOM: Igen. Akkor pirítsunk két szeletet.
RIPORTER: Inkább 'sötét' vagy 'világos' barna pirítóst szerető ember vagy?
TOM: Inkább azt szeretem, ha enyhén van pirítva... nem túl sötétre. Ha túl sötét akkor az rákot is okozhat. Mióta sok figyelmet fordítok az egészségemre, azt ajánlom, hogy enyhén pirítsd a kenyered :-)
Mi van - mért nem ugranak ki párosával?
Általában nekem kell, hogy kicsit fehérebb legyen a kenyerem.
RIPORTER: Mit raksz rá?
TOM: Ketchup... kell nekem vaj, de mivel nem akármilyen ketchup van ezért most ezzel csinálom. A kérdés, hogy melyik sajtot válasszam, de csak a hagymát érzem! Rendben, a világos sajtot fogom választani - tulajdonképpen, rakok egy világos és egy sötét szeletet.
GEORG: Káprázatos, milyen tudományossággal készít el egy szendvicset. Fél óráig tart míg elkészít EGY szendvicset.
TOM: Csend - videóra veszem... szóval szükségünk van hagymára. Figyelj - a hagymának pont így a paradicsomon kell lennie. Hol a mustár - kell még nekünk mustár? Nem? Srácok, mondtam korábban, hogy szükségünk lesz mustárra!
RIPORTER: Milyen arányt használsz a ketchupnél és a mustárnál?
TOM: Egy kicsit kevesebb mustárt - mint így. Ez már istenien néz ki! Lapíts össze mindent és az első szendvics kész is.
TOM: Őszintén van annyi nyomás rajtam, mint Georgon mikor basszus gitározik, de tulajdonképpen jó vagyok szendvicsekben.
RIPORTER: Kész?
TOM: Igen! Fincsi, fincsi!!!
Oops, ez nagyon száraz, francba! Ugh, adnál nekem egy kólát? Ez az amire gondoltam. Ez a kenyér így túl egészséges!
Fordította Betty
Képek
|